Multi-Vendor Software Licenta pe viata

Pret lista: 6.090,00 Lei
5.325,00 Lei
(TVA inclusa) Reducere: 765,00 Lei (13%)
- 13%
Numele domeniului pentru care doriti licenta (Ex. domeniu.ro). Daca nu aveti un domeniu completati TBD
multi-vendor
+

Video Admin Panel

Video Front End

CS-Cart Multi-Vendor este solutia perfecta pentru magazinele online cu Vendori (Furnizori) multipli, independenti. Un mall virtual, marketplace, cu o multitudine de departamente separate. Permite vendorilor sa-si adauge, modifice, produsele intr-un panou de adminitrare individual. Produse ce vor fi expuse intr-un frontend (parte de client) pentru toti vendorii.Cu acesta platforma iti poti face propriul tau Amazon, Ebay, AliExpress, eMag...etc.

Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart . Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online şi va îmbunătăti loialitatea clienţilor. Veţi vedea cât de uşor este să adăugaţi produsele in magazinul dvs., să gestionati inventarul, sa solutionati cererile de returnare şi multe alte optiuni!

Pentru a gestiona un magazin online pe platforma Cs-Cart, NU aveti nevoie de cunostinte de programare!

Odata ce hotarati sa dezvoltati un magazin online pe aceasta platforma, veti beneficia de ultimele module e-commerce, Marketing, SEO si nu in ultimul rand de usurinta de trimitere comenzi online.

Alegeti una dintre cele mai performante platforme ecommerce cu un raport Pret/Calitate imbatabil, suport tehnic excelent in administrarea si configurarea platformei.

Prin dezvoltarea unui magazin online pe aceasta platforma veti beneficia de un marketplace de unde veti putea alege diverse add-on-uri (module) cat si posibilitatea de a dezvolta impreuna module , diverse integrari, customizate pentru afacerea Dvs.


Produse similare

- 13%
37.900,00 Lei 32.799,00 Lei (TVA inclusa)
- 11%
14.000,00 Lei 12.500,00 Lei (TVA inclusa)