CS-Cart Multi-Vendor Software Licenta pe viata

Pret lista: 7.000 Lei
5.499 Lei
(6.544 Lei TVA inclusa) Reducere: 1.501 Lei (21%)
- 21%
Numele domeniului pentru care doriti licenta (Ex. domeniu.ro). Daca nu aveti un domeniu completati TBD
multi-vendor
in stoc
+

Video Admin Panel

Video Front End

CS-Cart Multi-Vendor este solutia perfecta pentru magazinele online cu Vendori (Furnizori) multipli, independenti. Un mall virtual, marketplace, cu o multitudine de departamente separate. Permite vendorilor sa-si adauge, modifice, produsele intr-un panou de adminitrare individual. Produse ce vor fi expuse intr-un frontend (parte de client) pentru toti vendorii. Cu acesta platforma iti poti face propriul tau Amazon, Ebay, AliExpress, eMag...etc.

Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart . Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online si va imbunatati loialitatea clientilor. Veti vedea cat de usor este să adaugati produsele in magazinul dvs., sa gestionati inventarul, sa solutionati cererile de returnare si multe alte optiuni!

Pentru a gestiona un magazin online pe platforma Cs-Cart, NU aveti nevoie de cunostinte de programare!

Odata ce hotarati sa dezvoltati un magazin online pe aceasta platforma, veti beneficia de ultimele module e-commerce, Marketing, SEO si nu in ultimul rand de usurinta de trimitere comenzi online.

Alegeti una dintre cele mai performante platforme ecommerce cu un raport Pret/Calitate imbatabil, suport tehnic excelent in administrarea si configurarea platformei.

Prin dezvoltarea unui magazin online pe aceasta platforma veti beneficia de un marketplace de unde veti putea alege diverse add-on-uri (module) cat si posibilitatea de a dezvolta impreuna module , diverse integrari, customizate pentru afacerea Dvs.


Produse similare

- 13%
32.250 Lei 27.950 Lei (33.261 Lei TVA inclusa)
- 14%
15.750 Lei 13.499 Lei (16.064 Lei TVA inclusa)