CS-Cart B2C Store Builder Standard

- 15%
Adauga o recenzie
cs.cartB2C
8.200,00 Lei
6.999,00 Lei
(8.328,81 Lei TVA inclusa) Reducere: 1.201,00 Lei
CS-Cart
in stoc
Oferta de gazduire este valabila doar primul an de colaborare, in functie de trafic, costul de gazduire se poate mari.
Numele domeniului pentru care doriti licenta (Ex. domeniu.ro). Daca nu aveti un domeniu completati TBD
+

Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart B2C (Business-to-Consumer) Complet. Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online si va imbunatati loialitatea clientilor. Veti vedea cat de usor este sa adaugati produsele in magazinul dvs., sa gestionati inventarul, sa solutionati cererile de returnare si multe alte optiuni!

Pentru a gestiona un magazin online pe platforma Cs-Cart, NU aveti nevoie de cunostinte de programare!

Odata ce hotarati sa dezvoltati un magazin online pe aceasta platforma, veti beneficia de ultimele module e-commerce de Marketing, SEO si nu in ultimul rand de usurinta de trimitere comenzi online.

Alegeti una dintre cele mai performante platforme ecommerce cu un raport Pret/Calitate imbatabil, suport tehnic excelent in administrarea si configurarea platformei.

Prin dezvoltarea unui magazin online pe aceasta platforma veti beneficia de un marketplace de unde veti putea alege diverse add-on-uri cat si posibilitatea de a dezvolta impreuna module (add-on-uri) customizate pentru afacerea site-ul, afacerea Dvs.

Magazin Online CS-Cart

Caracteristici Platforma Magazin Online CS-Cart B2C

cs-cart romania

Gata de Start!
Cu aceasta platforma dispuneti de toate instrumentele necesare pentru un start rapid, pentru a lansa un magazin online complet in cel mai scurt timp posibil: sistemul checkout, built-in CMS, management flexibil de produs, etc.


Rapid ca o racheta!
CS-Cart este mai rapid decat majoritatea solutiilor de e-commerce de pe piata, cu nici o ajustare suplimentara necesara.
Beneficiati acum de o versiune completa si rapida.Panou de Administrare Complet!
Panoul de administrare este o adevarata bijuterie. Acesta este presarata cu caracteristici utile de e-commerce: instrumente de promovare si de marketing, integrari cu servicii de transport si de plata majore, etc.Cs Cart Romania

Multi-Store cu Design diferit!
Management multi-store nu a fost niciodata mai usor. Puteti adauga mai multe Frontend-uri (domenii) administrabile dintr-un singur Panou de administrare.
Aceste frontend-uri (site-uri) pot fi gestionate individual, fiecare avand propriul sau de design, produse si clienti, sau partajarea acelorasi clienti si produsele. Nu trebuie sa va faceti griji de SEO, nu veti fi penalizati de Google chiar daca aveti produsele in mai multe categorii sau frontend-uri.


Theme Editor!
Aveti posibilitatea sa va modificati Design-ul si chiar sa adaugati Design specific pentru Sarbatori, Black Friday, etc. fara a avea nevoie de cunostinte de programare.
Niciodata nu a fost mai usor sa schimbi toate culorile site-ului Dvs.
Schimbati-va design-ul site-ului ori de cate ori doriti fara cunostinte de programare.


Perfect pe Mobil si Tableta!
Cu noile Template-uri Responsive Design gata cu grijile unei interfete de mobil.
Template-urile Responsive, perfect adaptate pe orice rezolutie de Mobil, Tableta sau Desktop.


Nu sunt recenzii

Produse similare / Recomandari
  • Populare