CS-Cart Multi-Vendor PLUS Software Licenta pe viata

Adauga o recenzie
multi-vendor-plus
17.500,00 Lei
(20.825,00 Lei TVA inclusa)
CS-Cart
in stoc
Numele domeniului pentru care doriti licenta (Ex. domeniu.ro). Daca nu aveti un domeniu completati TBD
+

Licenta platforma CS-Cart Multivendor Plus valabila pe viata cu posibilitatea de update timp de 12 luni

Vedeti functionalitatile Extra la Multi Vendor Plus fata de Multi Vendor - Comparare

Functionalitati Extra la Multivendor PLUS

Mobile application for customers
Common products for vendors (Amazon model)
Category commissions
Design editor for vendors
Separate vendor checkout
Advanced vendor restrictions
Promotions for vendors

Video Admin Panel

Video Front End

CS-Cart Multi-Vendor PLUS este solutia perfecta pentru magazinele online cu Vendori (Furnizori) multipli, independenti. Un mall virtual, marketplace, cu o multitudine de departamente separate. Permite vendorilor sa-si adauge, modifice, produsele intr-un panou de adminitrare individual. Produse ce vor fi expuse intr-un frontend (parte de client) pentru toti vendorii.Cu acesta platforma iti poti face propriul tau Amazon, Ebay, AliExpress, eMag...etc.

Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart . Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online si va imbunatati loialitatea clientilor. Veti vedea cat de usor este sa adaugati produsele in magazinul dvs., sa gestionati inventarul, sa solutionati cererile de returnare si multe alte optiuni!

Pentru a gestiona un magazin online pe platforma Cs-Cart, NU aveti nevoie de cunostinte de programare!

Odata ce hotarati sa dezvoltati un magazin online pe aceasta platforma, veti beneficia de ultimele module e-commerce, Marketing, SEO si nu in ultimul rand de usurinta de trimitere comenzi online.

Alegeti una dintre cele mai performante platforme ecommerce cu un raport Pret/Calitate imbatabil, suport tehnic excelent in administrarea si configurarea platformei.

Prin dezvoltarea unui magazin online pe aceasta platforma veti beneficia de un marketplace de unde veti putea alege diverse add-on-uri (module) cat si posibilitatea de a dezvolta impreuna module , diverse integrari, customizate pentru afacerea Dvs.


Nu sunt recenzii

Produse similare / Recomandari
  • Similare
  • Populare