CS-Cart Multi-Vendor Ultimate Software Licenta pe viata

Adauga o recenzie
mv-ultimate
37.500,00 Lei
(44.625,00 Lei TVA inclusa)
CS-Cart
Momentan Indisponibil
Numele domeniului pentru care doriti licenta (Ex. domeniu.ro). Daca nu aveti un domeniu completati TBD

Video Admin Panel

Video Front End

CS-Cart Multi-Vendor Ultimate este solutia perfecta pentru magazinele online cu Vendori (Furnizori) multipli, independenti si cu un numar nelimitat de frontend-uri. Un mall virtual, un marketplace, cu o multitudine de departamente separate si cu posibilitatea de a adauga mai multe frontend-uri, de exemplu pentru fiecare tara in parte cate un domeniu. Permite vendorilor sa-si adauge, modifice, produsele intr-un panou de adminitrare individual. Produse ce vor fi expuse intr-un frontend (parte de client) pentru toti vendorii.Cu acesta platforma iti poti face propriul tau Amazon, Ebay, AliExpress, eMag...etc.

Un magazin online la cheie pentru orice domeniu de activitate pe platforma CS-Cart . Un site de comert electronic cu drepturi depline, care va automatiza procesele de afaceri online si va imbunatati loialitatea clientilor. Veti vedea cat de usor este sa adaugati produsele in magazinul dvs., sa gestionati inventarul, sa solutionati cererile de returnare si multe alte optiuni!

Pentru a gestiona un magazin online pe platforma Cs-Cart, NU aveti nevoie de cunostinte de programare!

Odata ce hotarati sa dezvoltati un magazin online pe aceasta platforma, veti beneficia de ultimele module e-commerce, Marketing, SEO si nu in ultimul rand de usurinta de trimitere comenzi online.

Alegeti una dintre cele mai performante platforme ecommerce cu un raport Pret/Calitate imbatabil, suport tehnic excelent in administrarea si configurarea platformei.

Prin dezvoltarea unui magazin online pe aceasta platforma veti beneficia de un marketplace de unde veti putea alege diverse add-on-uri (module) cat si posibilitatea de a dezvolta impreuna module , diverse integrari, customizate pentru afacerea Dvs.

Detalii si comparatii versiuni CS-Cart Multi-Vendor (Marketplace), gasiti aici.

Nu sunt recenzii

Produse similare / Recomandari
  • Populare