CS-Cart Store Builder Ultimate B2B

- 4%
Adauga o recenzie
cs.cartB2B&B2C
38.400,00 Lei
36.999,00 Lei
(44.028,81 Lei TVA inclusa) Reducere: 1.401,00 Lei
CS-Cart
Momentan Indisponibil
Numele domeniului pentru care doriti licenta (Ex. domeniu.ro). Daca nu aveti un domeniu completati TBD

O platforma CS-Cart B2B (Business-to-Business) si B2C (Business-to-Consumer) Ultimate (numar nelimitat de magazine online) completa, perfect adaptata pentru toate tipurile de afaceri.

Pe langa functionalitatile standard ale platformei CS-Cart beneficiati in plus de functionalitati dedicate B2B.

Aceasta forma de Licentiere va ofera posibilitatea sa faceti un magazin online B2B si unul B2C. Ambele magazine se pot administra intr-un singur panou de administrare si fiecare are particularitatile lui independente.

Avantajele platformei de comerț electronic CS-Cart B2B&B2C 

Gestionarea puternică a catalogului 

Sistem de gestionare a catalogului puternic Scriptul CS-Cart B2B&B2C de comerț electronic vă permite să creați un număr nelimitat de categorii, să importați mii de produse în câteva minute, să creați variații de produse și multe altele. Fiecare produs are peste 45 de parametri de configurat, incluzând setări și reduceri de cantitate. 

Ușurință în utilizare Ușurința în utilizare 

Platforma de comerț electronic CS-Cart B2B&B2C este ușor de înțeles și de utilizat. Panoul de administrare este plin de funcții, dar bine organizat, astfel încât să puteți naviga și opera cu ușurință magazinul. Nu aveți nevoie deloc de abilități de programare pentru a vă configura magazinul CS-Cart.  

Capacități de integrare nelimitate 

Capabilități de integrare nelimitate Integrați CS-Cart cu orice serviciu terț: sisteme de contabilitate, CRM, ERP și alte servicii. Cu API-ul flexibil al platformei, puteți construi un ecosistem de comerț electronic B2B&B2C care va funcționa foarte bine.

Soldul perfect dintre preț și funcționalitate 

Bilanțul preț / funcționalitate perfect Costul este întotdeauna important. Vindem software de comerț electronic CS-Cart B2B&B2C pentru o taxă unică - fără plăți recurente, fără abonamente obligatorii. Platforma are peste 500 de funcții încorporate. 

Cod sursă

Cod sursă deschis, aveți nevoie de funcții specifice? Nicio problemă cu asta - platforma de comerț cu ridicata a CS-Cart vine cu cod open-source, ceea ce înseamnă că puteți personaliza platforma așa cum aveți nevoie. Adăugați funcții personalizate, design, integrări și whatnot. 

Suport solid 

Oricare ar fi  întrebările dvs. cu privire la platformă - echipa noastră prietenoasă de asistență va fi fericită să rezolve orice probleme și vă va ajuta să configurați magazinul.

Asistenta este oferita in baza creditelor cupararii unei licente sau a altei oferte de pe site-ul nostru cscart.ro. In cazul in care nu ati cumparat de la noi Licenta si doriti asistenta tehnic, va putem oferi contra cost.

Și, desigur, susținem activ platforma și lansăm în medie 5 actualizări majore pe an. Fiecare mare actualizare aduce noi funcții și le îmbunătățește pe cele existente. 

Deci, nu vă faceți griji - Magazinul dvs. online B2B&B2C nu va deveni niciodată dinozaur.

Pentru mai multe detalii si configurari accesati : Tutoriale Video CS-Cart

Nu sunt recenzii

Produse similare / Recomandari
  • Populare