Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Add-on CS-Cart - Integrare AWB firma curierat rapid

650,00 Lei
(TVA inclusa)
Domeniul pentru care doriti acest add-on (Ex.: domeniu.ro)
awb-curier
+
Add to Wishlist

Acest add-on CS-Cart va ofera posibilitatea de a genera AWB (plasa comanda catre curier) in mod automat, direct din comanda client (din administrare CS-Cart).

Enumeram pe scurt caracteristicile principale:
- generarea AWB se face mult mai usor si mai rapid, fara a introduce manual datele AWB-ului intr-o alta aplicatie / pagina web
- informatiile necesare pentru generare vor fi preluate automat din CS-Cart, iar administratorul magazinului va putea verifica/modifica/completa aceste date, inainte de generarea efectiva a comenzii catre curier (AWB)
- afisare rezultat generare AWB (numarul comenzii, destinatarul si numarul AWB sau mesajul de eroare daca generarea nu s-a efectuat)
- posibilitate de vizualizare/printare AWB dupa generarea acestuia
Unele functionalitati/caracteristici pot fi limitate de sistemul informatic al firmei de curierat si implementarea acestora se poate face doar daca permite sistemul informatic al curierului.
- posibilitatea de trimitere email presetat catre client cu numarul de AWB, telefoane firma curierat, link urmarire AWB (urmarire pe site-ul curierului)..alte informatii dorite.

Pentru implementarea acestui add-on, firma de curierat trebuie sa dispuna de o platforma pentru managementul expedierilor si o interfata API.
In general, toate firmele dispun de un asemenea sistem.

Integrare cu FAN Courier, URGENT CARGUS (URGENT Curier, Cargus), GLS, Otto, Bookurier, DPD, Nemo s.a.

Termen de implementare: 6-8 zile lucratoare (termenul maxim; in unele cazuri, termenul de implementare poate fi mai mic 3-4 zile, in functie de firma de curierat).

Atentie!
Acest add-on NU se distribuie(descarca) electronic.
Dupa efectuarea platii, se implementeaza add-on-ul de catre echipa noastra de programatori.
Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu comandati.